Voorwaarden en Klachtenregeling

Algemene voorwaarden en Klachtenregeling

Reisvoorwaarden ANVR

Op reizen geboekt bij een ANVR touroperator zijn de ANVR Reisvoorwaarden van toepassing. Deze reisvoorwaarden kunt u vinden op de website van de ANVR. Bij klachten over een (touringcar-)reis moet u zich richten tot uw touroperator.

Algemene Buscharter Voorwaarden ANVR-KNV

Op touringcarreizen van ANVR touroperators, uitgevoerd door touringcarbedrijven die lid zijn van KNV Busvervoer en/of erkend zijn als Keurmerk Touringcarbedrijf, zijn de Algemene Buscharter Voorwaarden ANVR-KNV van toepassing. Deze voorwaarden hebben met name betrekking op de overeenkomst tussen touroperator en touringcarbedrijf.

Klachtenregeling Touringcarbedrijf

Ieder Keurmerk Touringcarbedrijf beschikt over een eigen interne klachtenregeling. Wanneer u een klacht heeft, kunt u bij het betreffende bedrijf een exemplaar van de klachtenregeling opvragen.

De directie van het bedrijf is verantwoordelijk voor een vlotte en correcte afhandeling van uw klacht. Mocht de afhandeling van de klacht in uw ogen niet correct zijn of niet het gewenste resultaat opleveren, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie van KNV Busvervoer.

Deze geschillencommissie behandelt alle klachten over leden van KNV Busvervoer, inclusief de Keurmerkhouders. Bekijk de voorwaarden.

Uw klacht kunt u richten aan: KNV Busvervoer, Geschillencommissie, Postbus 19365, 2500 CJ Den Haag.

Laatste nieuws in je inbox?

Heb je nog vragen?