Nieuws


Nieuwsberichten

Nieuws archief

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

E-mail adres:

Afmelden

Smart Move
Op 30 augustus organiseert SKTB in samenwerking met Perception een training ISO9001:2015. Voor keurmerkhouders is de training gratis (maximaal 2 personen per bedrijf). De training is ook toegankelijk voor bedrijven die geen keurmerk hebben, maar wel beschikken over een ISO9001-certificaat. Zij betalen echter voor deelname (voor meer informatie daarover kunt u via de mail contact opnemen).

 

Lees verder

In het huishoudelijk reglement en het veiligheidsdocument staan de diverse regels waaraan SKTB-bedrijven moeten voldoen. Niet altijd is direct even duidelijk welke overwegingen ten grondslag liggen aan een bepaalde regel, hoe de regel in de praktijk wordt uitgelegd of hoe vaak bijvoorbeeld SKTB gebruik maakt van de mogelijkheden die de regels bieden. Vandaag aandacht voor paragraaf 1.2.4: Extra audits

Lees verder

Tot het moment dat alle keurmerkhouders overgestapt waren op de (nieuwe) ISO-systematiek had SKTB een actieve toezichthoudende rol. Niet iedere keurmerkhouder heeft even duidelijk op het netvlies dat de toezichthoudende rol van de stichting er tegenwoordig heel anders uitziet.
 

Lees verder

Met ingang van 1 februari 2017 is Van Heugten Tours B.V. te Den Haag, met 12 touringcars, erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf. Met ingang van 15 februari 2017 is MegaBus te Brussum, met 10 touringcars, voorlopig erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf.

Het bestuur van SKTB heet beide touringcarbedrijven van harte welkom als Keurmerk Touringcarbedrijf.

Lees verder

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn dan KNV en de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) vorige maand een rapport publiceerden waaruit bleek dat voor passagiers de touringcar het veiligste vervoermiddel over de weg is.

Lees verder

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15