Auditinstellingen certificering Keurmerk Touringcarbedrijf

Certificaat Veiligheidsdocument SKTB

Het certificaat Veiligheidsdocument SKTB moet behaald worden als onderdeel van de erkenning van een touringcarbedrijf als Keurmerk Touringcarbedrijf. SKTB controleert niet zelf of het kwaliteitssysteem van de aanvrager aan de criteria voldoet.

De controle wordt uitgevoerd door onafhankelijke auditinstellingen. Zij voeren de audit uit voor het certificaat Veiligheidsdocument SKTB en ISO 9001:2008, EAC 31,Transport.

De hieronder volgende instellingen kunnen de audit voor u doen. Het is verstandig om meerdere offertes op de vragen. De prijzen voor een audit verschillen vaak per auditinstelling. Onderaan deze pagina staat meer informatie over deze auditinstellingen en contactgegevens.

KIWA

EBN

Dekra/Vianorm

Behalen veiligheidsdocument SKTB

Voor erkenning van een touringcarbedrijf als Keurmerk Touringcarbedrijf is het behalen van het certificaat Veiligheidsdocument SKTB een belangrijke voorwaarde. De Stichting controleert niet zelf of het kwaliteitssysteem van de aanvrager aan de criteria voldoet. Deze controle wordt uitgevoerd door onafhankelijke auditinstellingen voor het auditten voor het certificaat Veiligheidsdocument SKTB en ISO 9001:2008, EAC 31,Transport. Een overzicht van de erkende auditinstellingen treft u hierbij aan. Onderstaand vind u een overzicht van auditinstellingen:


EBN Certification
AdresPostbus 5156
2900 ED Capelle aan den IJssel
Telefoon010 – 441 20 18
Fax010 – 441 20 19
E-mailadresinfo@ebncertification.nl
Websitehttp://www.ebncertification.nl

Over EBN Certification

EBN Certification is een door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerde onafhankelijke certificerende instelling opgericht in 1999, voor onder andere kwaliteitsmanagementsystemen volgens ISO 9001, milieumanagementsystemen volgens ISO 14001 en veiligheidsmanagement systemen volgens VCA en VCU. EBN Certification onderscheidt zich van de andere certificerende instellingen door onder andere een goede toegankelijkheid, hoge mate van klantvriendelijkheid, doel- en oplossingsgericht, constructief kritisch alsmede respectvol naar individuen en de onderhavige managementsystemen met als laatste en zeker niet onbelangrijk een scherpe prijsstelling. De dienstverlening is gericht op het zeker stellen dat onze opdrachtgevers hun bedrijfsactiviteiten conform geldende wet- en regelgeving en branchevoorschriften kunnen uitvoeren en daarbij hun risico’s kunnen beperken en hun bedrijfsprestaties kunnen verbeteren.Audits worden uitgevoerd met respect voor de cultuur en werkwijze van de organisatie. EBN Certification richt zich in belangrijke mate op het midden- en kleinbedrijf. Heeft u belangstelling neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie

Kiwa SCM & Mobility
ContactMw. M. Meinderts
AdresPostbus 150
3430 AM Nieuwegein
Telefoon088 – 9983084
Fax
E-mailadresmobiliteit@kiwa.nl
Websitewww.kiwa.nl

Over KIWA Certificatie

In de transport- en mobiliteitsbranche is certificatie en inspectie een uitstekend instrument waarmee uw onderneming zich kan onderscheiden op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Kiwa is over de volle breedte van de mobiliteitsbranche actief. Als onafhankelijk en vakkundige certificatie-instelling helpen wij u graag bij het gehele certificatietraject. Dit kan zijn voor: Keurmerk Taxibedrijf (TX-Keur); Veiligheidsdocument SKTB; ISO 9001:2015; ISO 14001:2015 en vele andere systemen (zie onze website).


ViaNorm 
ContactDe heer P. de Boer
AdresPostbus 5185
6802 ED Arnhem
Telefoon088-9683016
Fax088-9683100
E-mailadrescertification.nl@dekra.com
Websitewww.vianorm.nl

Over Dekra / ViaNorm certificatie

ViaNorm B.V. is in 2013 overgenomen door Dekra en biedt een breed dienstenpakket aan op het gebied van het meten van bedrijfsprestaties, verbeterprogramma’s, keurmerken en certificatie. ViaNorm voert deze diensten  al vele jaren op vertrouwelijke en professionele wijze uit voor een diversiteit aan mobiliteitsbedrijven. De opdrachtgevers variëren van brancheorganisaties tot eenmanszaken. ViaNorm heeft ruime ervaring met personenvervoer: we hebben een grote klantenkring gecertificeerd voor ISO 9001 (+Veiligheidsdocument SKTB), ISO14001, Keurmerk Touringcar en/of Keurmerk Taxi. ViaNorm is sinds medio 2013 onderdeel van DEKRA Certification.


Laatste nieuws in je inbox?

Heb je nog vragen?