Aanbestedingen

Documenten voor aanbestedingen

Op deze pagina treft u een aantal documenten aan, die betrekking hebben op het (openbaar) aanbesteden van besloten busvervoer. Het betreft de “Handreiking (openbare) aanbesteding besloten busvervoer”, die via info@sktb.nl ook als brochure beschikbaar is.

Ook is er achtergrondinformatie bij deze Handreiking voor Keurmerkhouders die overwegen om in te schrijven op een aanbesteding. Verder is er een overzicht met toelichting op de voorwaarden en spelregels van het aanbesteden. Dit laatste overzicht is met name bestemd voor ambtenaren die een openbare aanbesteding moeten uitvoeren en voor overige opdrachtgevers, die via een aanbesteding een opdracht voor touringcarvervoer willen verstrekken.

In Nederlands Vervoer, het blad voor leden en relaties van Koninklijk Nederlands Vervoer, wordt jaarlijks een overzicht gepubliceerd van alle openbaar vervoer concessies in Nederland. Als extra service is dit overzicht ook op deze website opgenomen. Parallel aan SKTB is ook het taxi-keurmerk (TX-Keur) actief op het gebied van het geven van advies over aanbestedingen (voor kleinschalig personenvervoer), hiervoor wordt u verwezen naar www.tx-keur.nl.

Laatste nieuws in je inbox?

Heb je nog vragen?