Nieuws


Nieuwsberichten

Nieuws archief

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

E-mail adres:

Afmelden

Smart Move

UNICEF, School en Schoolreis en SKTB werken in 2015 actief samen. Dankzij deze samenwerking kunnen schoolklassen een gratis schoolreis óf een van de andere prijzen winnen. Het grootste gedeelte van de Keurmerkhouders heeft zich enthousiast aangemeld en heeft inmiddels UNICEF Schoolreispakketten klaarliggen. Scholen dienen bij hun boeking slechts aan te geven dat zij onderweg het UNICEF-pakket willen gebruiken. Wilt u weten welke keurmerkhouders deelnemen en meer informatie over deze actie lezen? Klik dan hier  en hier 

 

Lees verder

Vandaag ronden keurmerkhouders en de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven (SKTB) een bijzondere periode af. Na jaren van intensieve voorbereiding maken de keurmerkbedrijven op 1 april de overstap naar een op ISO9001 gebaseerd keurmerk ‘nieuwe stijl’. Ruim honderd bedrijven worden voortaan op de internationale standaard ISO9001 en het op touringcarpassagiers gerichte Veiligheidsdocument ge-audit.

Lees verder

Het bestellen van de artikelen kunt u bij KNV Bus (voorheen via Stichting BUS) via het bijgaande Bestelformulier Veiligheidsartikelen doen.

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging plus een betalingsverzoek met alle relevante gegevens. Zodra het verschuldigde bedrag is voldaan krijgt u zo spoedig mogelijk uw bestelling met een factuur toegestuurd. (De factuur heeft u al voldaan en is slechts bestemd voor uw administratie).

Lees verder

In het spoorwegmuseum te Utrecht vond vorige week de jaarlijkse keurmerkhoudersbijeenkomst plaats.

Circa 75 aanwezigen hoorden van voorzitter Ruud van der Marel de laatste stand van zaken over de invoering van het nieuwe keurmerk. De groep bedrijven die die inmiddels de overstap heeft gemaakt groeit hard. Op 30 maart 2015 zal het nieuwe SKTB keurmerk, bestaande uit ISO 9001 en een extern getoetst veiligheidsdocument verplicht worden. In het nieuwe systeem heeft SKTB geen rol meer zoals het vroeger had met gele en rode kaarten. De certificerende instellingen bepalen of bedrijven voldoen aan de eisen.
Tijdens de bijeenkomst werd door Astrid Tan van Toeristisch Nederland een samenwerking toegelicht tussen SKTB en Unicef. Tot besluit sprak dr.ir. Carlo van de Weijer over de toekomst van de mobiliteit. Zijn lezing viel zeer in de smaak en na een eveneens interessante rondleiding door het Spoorwegmuseum werd er bij de gezellige borrel nog lang nagepraat

Lees verder

Bedrijven met het SKTB keurmerk bieden kwalitatief hoogwaardig en veilig touringcarvervoer aan. Daarbij is het niet zo dat de slager zijn eigen vlees keurt. Integendeel! Onafhankelijke certificerende instellingen controleren of het kwaliteitsysteem van het bedrijf (nog) aan de eisen voldoet.

Lees verder

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13