Nieuws


Nieuwsberichten

Nieuws archief

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

E-mail adres:

Afmelden

Smart Move
 
Met ingang van 2016 heeft SKTB een nieuw logo. In het nieuwe logo is een prominente plek ingeruimd voor ISO:9001.

Lees verder

De jaarlijkse Keurmerkhoudersbijeenkomst vindt dit jaar plaats op woensdag 18 november 2015. De locatie is dit jaar Madurodam in Den Haag. Houdt het Keurmerknieuws in de gaten voor meer informatie.

Lees verder

UNICEF, School en Schoolreis en SKTB werken in 2015 actief samen. Dankzij deze samenwerking kunnen schoolklassen een gratis schoolreis óf een van de andere prijzen winnen. Het grootste gedeelte van de Keurmerkhouders heeft zich enthousiast aangemeld en heeft inmiddels UNICEF Schoolreispakketten klaarliggen. Scholen dienen bij hun boeking slechts aan te geven dat zij onderweg het UNICEF-pakket willen gebruiken. Wilt u weten welke keurmerkhouders deelnemen en meer informatie over deze actie lezen? Klik dan hier  en hier 

 

Lees verder

Vandaag ronden keurmerkhouders en de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven (SKTB) een bijzondere periode af. Na jaren van intensieve voorbereiding maken de keurmerkbedrijven op 1 april de overstap naar een op ISO9001 gebaseerd keurmerk ‘nieuwe stijl’. Ruim honderd bedrijven worden voortaan op de internationale standaard ISO9001 en het op touringcarpassagiers gerichte Veiligheidsdocument ge-audit.

Lees verder

Het bestellen van de artikelen kunt u bij KNV Bus (voorheen via Stichting BUS) via het bijgaande Bestelformulier Veiligheidsartikelen doen.

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging plus een betalingsverzoek met alle relevante gegevens. Zodra het verschuldigde bedrag is voldaan krijgt u zo spoedig mogelijk uw bestelling met een factuur toegestuurd. (De factuur heeft u al voldaan en is slechts bestemd voor uw administratie).

Lees verder

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13