Nieuws


Nieuwsberichten

Nieuws archief

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

E-mail adres:

Afmelden

Smart Move

 Op eigen verzoek van de volgende touringcarbedrijven wordt per ommegaande het keurmerk ingetrokken. Het betreft:

  • Rapide Tours uit Tynaarloo
  • Touringcarbedrijf Betuwe Express uit Herveld
  • Gebo Tours uit Nieuwleusen

Daarmee komt het totaal door SKTB erkende touringcarbedrijven uit op 162.

Lees verder

Bedrijven met het SKTB keurmerk bieden kwalitatief hoogwaardig en veilig touringcarvervoer aan. Daarbij is het niet zo dat de slager zijn eigen vlees keurt. Integendeel! Onafhankelijke certificerende instellingen controleren of het kwaliteitsysteem van het bedrijf (nog) aan de eisen voldoet.

Lees verder

 

Voortaan kunt u bij KNV Bus (voorheen via Stichting BUS) de veiligheidsartikelen of de brochure 'Rij- en rusttijden voor beginners' via bijgaand Bestelformulier Veiligheidsartikelen bestellen

Voorheen ondertekende de besteller voor een éénmalige machtiging tot incasso om het verschuldigde bedrag af te kunnen laten schrijven. Vanwege het ingaan van het IBANnummer en de verplichting daarnaast om het zakelijke incasso SEPA-formulier in te vullen is er daarom door KNV Bus voor een andere wijze van betaling gekozen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging plus een betalingsverzoek met alle relevante gegevens. Na ontvangst van uw betaling krijgt u per ommegaande uw bestelling met een factuur toegestuurd. (De factuur heeft u al voldaan en is slechts bestemd voor uw administratie).

Lees verder

De laatste jaren zijn de inhoudelijke verschillen tussen de huidige kwaliteitseisen van SKTB en de normen van ISO 9001: 2008 zo klein geworden, dat SKTB besloten heeft om over te stappen naar ISO 9001: 2008. Speciaal voor de Keurmerk Touringcarbedrijven is een Veiligheidsdocument ontwikkeld waarin een branchespecifieke invulling van - en aanvulling op de ISO 9001 normen wordt gegeven. De laatste jaren zijn de inhoudelijke verschillen tussen de huidige kwaliteitseisen van SKTB en de normen van ISO 9001: 2008 zo klein geworden, dat SKTB besloten heeft om over te stappen naar ISO 9001: 2008. Speciaal voor de Keurmerk Touringcarbedrijven is een Veiligheidsdocument ontwikkeld waarin een branchespecifieke invulling van - en aanvulling op de ISO 9001 normen wordt gegeven. In het Veiligheidsdocument wordt in aanvulling op het kwaliteitsmanagementsysteem van ISO de veiligheid in en om de touringcar in al zijn facetten geborgd. De naleving rij- en rusttijden heeft daarbij extra aandacht gekregen. Voor het overige betreffen de verschillen tussen het huidige en het nieuwe keurmerk met name enkele aangescherpte kwaliteitsnormen van ISO 9001:2008. De laatste jaren zijn de inhoudelijke verschillen tussen de huidige kwaliteitseisen van SKTB en de normen van ISO 9001: 2008 zo klein geworden, dat SKTB besloten heeft om over te stappen naar ISO 9001: 2008. Speciaal voor de Keurmerk Touringcarbedrijven is een Veiligheidsdocument ontwikkeld waarin een branchespecifieke invulling van - en aanvulling op de ISO 9001 normen wordt gegeven. In het Veiligheidsdocument wordt in aanvulling op het kwaliteitsmanagementsysteem van ISO de veiligheid in en om de touringcar in al zijn facetten geborgd. De naleving rij- en rusttijden heeft daarbij extra aandacht gekregen. Voor het overige betreffen de verschillen tussen het huidige en het nieuwe keurmerk met name enkele aangescherpte kwaliteitsnormen van ISO 9001:2008.  De laatste jaren zijn de inhoudelijke verschillen tussen de huidige kwaliteitseisen van SKTB en de normen van ISO 9001: 2008 zo klein geworden, dat SKTB besloten heeft om over te stappen naar ISO 9001: 2008. Speciaal voor de Keurmerk Touringcarbedrijven is een Veiligheidsdocument ontwikkeld waarin een branchespecifieke invulling van - en aanvulling op de ISO 9001 normen wordt gegeven. In het Veiligheidsdocument wordt in aanvulling op het kwaliteitsmanagementsysteem van ISO de veiligheid in en om de touringcar in al zijn facetten geborgd. De naleving rij- en rusttijden heeft daarbij extra aandacht gekregen. Voor het overige betreffen de verschillen tussen het huidige en het nieuwe keurmerk met name enkele aangescherpte kwaliteitsnormen van ISO 9001:2008.   

Lees verder

De subsidie van € 4.500 voor Euro VI vrachtwagens en bussen is nog beschikbaar voor voertuigen die uiterlijk 30 december 2013 definitief worden tenaamgesteld.

Lees verder

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13