Auditinstellingen

Voor erkenning van een touringcarbedrijf als Keurmerk Touringcarbedrijf is het behouden van het Aspectcertificaat Besloten Busvervoer dan wel het behalen van het certificaat Veiligheidsdocument SKTB een belangrijke voorwaarde. De Stichting controleert niet zelf of het kwaliteitssysteem van de aanvrager aan de criteria voldoet. Deze controle wordt uitgevoerd door onafhankelijke auditinstellingen voor het auditten voor het certificaat Veiligheidsdocument SKTB en ISO 9001:2008, EAC 31,Transport. Een overzicht van de erkende auditinstellingen treft u hierbij aan.
 

Onderstaand vind u een overzicht van auditinstellingen:

  DEKRA 
 
Adres Postbus 5185
  6802 ED Arnhem
Telefoon 088-96 83000
Fax 088-96 83100
E-mailadres certification.nl@dekra.com
Website http://www.dekra-certification.nl/nl/ 
 

Meer dan 22.000 werknemers in meer dan 50 landen zetten zich in voor de waarborging van veiligheid en kwaliteit in het leven van mensen op het gebied van technologie, mobiliteit en het milieu. Onze diensten zijn gegroepeerd in drie business units: Automotive, Industrial en Personnel. DEKRA Certification is onderdeel van de business unit DEKRA Industrial. Meer dan 5.000 experts voorzien in de behoeften van 70.000 industriële klanten over de hele wereld op het gebied van automotive, transport & logistiek, bouw & installatie, infrastructuur, energieopwekking & -distributie, olie & petrochemie, machines, IT, telecom, elektrische apparatuur & elektronika, medische hulpmiddelen en gezondheidszorg.

 
 

  Kiwa SCM & Mobility
 
  Contact De heer G. Struijer
Adres Postbus 256
  2800 AG Gouda
Telefoon 0182 - 820 448
Fax -
E-mailadres certif@kiwa.nl
Website              www.kiwa.nl


In de transport- en mobiliteitsbranche is certificatie en inspectie een uitstekend instrument waarmee uw onderneming zich kan onderscheiden op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Kiwa is over de volle breedte van de mobiliteitsbranche actief. Als onafhankelijk en vakkundige certificatie-instelling helpen wij u graag bij het gehele certificatietraject. Dit kan zijn voor: Keurmerk Taxibedrijf; Keurmerk Touringcarbedrijf; ISO 9001:2000; en vele andere systemen (zie onze website). 


  ViaNorm  
 
Contact De heer P. de Boer
Adres  Postbus 5185
  6802 ED Arnhem
Telefoon 088-9683016
Fax 088-9683100
E-mail certification.nl@dekra.com
  Website www.vianorm.nl

ViaNorm B.V. biedt een breed dienstenpakket aan op het gebied van het meten van bedrijfsprestaties, verbeterprogramma's, keurmerken en certificatie. ViaNorm voert deze diensten  al vele jaren op vertrouwelijke en professionele wijze uit voor een diversiteit aan mobiliteitsbedrijven. De opdrachtgevers variëren van brancheorganisaties tot eenmanszaken. ViaNorm heeft ruime ervaring met personenvervoer: we hebben een grote klantenkring gecertificeerd voor ISO 9001 (+Veiligheidsdocument SKTB), ISO14001, Keurmerk Touringcar en/of Keurmerk Taxi. ViaNorm is sinds medio 2013 onderdeel van DEKRA Certification.