Documenten

Onderstaand vind u documenten die beschikbaar zijn om te downloaden.

Folders en brochures

Bestelformulier Veiligheidsartikelen KNV Bus

Voortaan kunt u bij KNV Bus (voorheen via Stichting BUS) de veiligheidsartikelen of bijvoorbeeld ook de brochure 'Rij- en rusttijden voor beginners' via bijgaand Bestelformulier Veiligheidsartikelen bestellen.

Voorheen ondertekende de besteller voor een éénmalige machtiging tot incasso om het verschuldigde bedrag af te kunnen laten schrijven. Vanwege het ingaan van het IBANnummer en de verplichting daarnaast om het zakelijke incasso SEPA-formulier in te vullen is er daarom door KNV Bus voor een andere wijze van betaling gekozen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging plus een betalingsverzoek met alle relevante gegevens. Na ontvangst van uw betaling krijgt u per ommegaande uw bestelling met een factuur toegestuurd. (De factuur heeft u al voldaan en is slechts bestemd voor uw administratie).

Klik hier om het bestand te downloaden.

Toelichting Verordening 561 voor opsporingsambtenaren (TRACE)
Klik hier om het bestand te downloaden.

Ministand van SKTB

Het secretariaat van SKTB beschikt over twee ministands over het Keurmerk Touringcarbedrijf. Iedere stand bestaat uit een - in een handomdraai opzetbaar - uitrolbaar scherm (vgl. diascherm) van 100 cm breed en 220 cm hoog (zie afbeelding in pdf). Op het scherm worden puntsgewijs de pluspunten van het Keurmerk opgesomd, met illustratieve foto's en de slogan van SKTB. De ministand is makkelijk te vervoeren in een bijgeleverde grote tas. De stand is bedoeld voor gebruik op beurzen, open dagen, openingen van gebouwen etc. De Keurmerkhouders kunnen gratis gebruik maken van een ministand. Afhankelijk van de wensen van het bedrijf kunnen bijvoorbeeld keurmerkfolders, Tour Magazines etc meegeleverd worden voor in de folderstandaard. Mocht u een gelegenheid hebben waarbij u een ministand kunt gebruiken, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van SKTB. Vanaf nu is er eenvoudige en doeltreffende manier om uw gasten op uw erkenning als Keurmerk Touringcarbedrijf te attenderen!

Klik hier om het bestand te downloaden.

Keurmerkfolder 2011 GB

SKTB heeft in februari 2011 ook de nieuwe Engelstalige k eurmerkfolder ter beschikking. In tegenstelling van de Nederlandse is deze versie alleen als download te verkrijgen.

Klik hier om het bestand te downloaden.